Life with the Fantastic Four weekoverzicht #16


9

Ik heb heb het, blijkbaar 16 weken geleden, geïntroduceerd en tegen al mijn principes in, ga ik ook eens wat afmaken. Life with the Fantastic Four weekoverzicht #16 alweer.
Maarre, life changes, dingen veranderen dus ik ga eens wat nieuws proberen. 

Vlogs

Eerder was ik er al mee begonnen en plaatste ik op het MamaZijn youtube kanaal wat korte filmpjes, vlogs als je het zo wilt noemen. Deze zijn nu te zien op mijn eigen youtube kanaal. Elke week korte fragmentjes uit ons leven; een georganiseerde chaos met vier kids in de hoofdrol.
Ik schrijf graag, maar filmpjes maken vind ik stiekem ook heel leuk. Dus ik oefen me suf met Imovie en m’n telefoon stilhouden, is al een uitdaging op zich. Lekker klungelig, op geheel en eigen wijze en met een flinke korrel zout, that’s me 🙂

Weekoverzicht

Een heerlijke drukke week, die eigenlijk veel te warm was om te bloggen. Het is rustig op de blog en ik heb het er regelmatig over met mijn MamaZijn collega mombloggers; inspiratie is soms even ver te zoeken. En soms is het te warm en zijn de zomeravonden net te fijn om met een wijntje wat langer buiten te blijven zitten. Maar ik heb dus wel een filmpje gemaakt van onze week☺️ Hopelijk vinden jullie het leuk, so let me knowww!Hartjes, duimpjes en reacties vind ik lief!

9