Life with the Fantastic Four weekoverzicht #15


3

Wat een heerlijk zonnig weekje was het, het leek wel zomer. En extra vrije dagen, altijd fijn. Deze week stond in het teken van de verjaardag van le husband en de tuin zomerklaar maken, ging wederom niks zoals gepland en deed ik een fotoshoot..

Maandag

“Yeah maandag!” zul je mij nooit horen zeggen en deze maandag was daarop geen uitzondering. Casper was het hele weekend benauwd geweest en maandag spierwit met wallen tot op z’n knieën, dus ik hield ‘m lekker thuis. Op het schoolplein liep ik mijn schoonzusje tegen het lijf. Hebben jullie haar camperavontuur gelezen? Met 2 kleine kinderen reisde ze vier weken in een camper, super stoer! Maar na elkaar dus vier weken niet te hebben gezien, was het hoog tijd voor koffie en een beetje bijkletsen. Om een uurtje of tien stond ik bij haar voor de deur en na de lunch was ik weer thuis. Casper had ik mee en mijn jongste neefje Bodhi was ook lekker thuis. Zo lief om te zien dat de neefjes elkaar echt hadden gemist.

IMG_5951

Dinsdag

Happy birthday to you! Mijn liefhebbende echtgenoot vierde zijn verjaardag en werd 36 jaar oud jong. De kinderen hadden prachtige kado’s gemaakt (lees veel diy knip- en plakwerk) en we ontbeten taart, dat is bij ons traditie. De planning was om samen te lunchen en te sporten. Maar uiteindelijk zaten we aan het eind van de ochtend met drie kids aan het water. Heerlijk wanneer dingen anders gaan dan gepland.

Ik had zelf overigens geen kadootje, want wij beiden vinden; wat geef je iemand die alles al heeft? Als het zo uitkomt verrassen we elkaar op andere momenten. Of we gaan samen iets leuks doen.

IMG_5960

Woensdag

Een tijdje geleden werd ik benaderd voor een fotoshoot tfp. Eh, geen idee wat dat betekende, maar dit staat dus voor time for prints. Wat inhoudt dat het model niet betaald wordt, maar een aantal foto’s krijgt. Super leuk en aangezien ik verre van een model ben, helemaal dikke prima.Strakke planning, om 10.00 uur moest ik bij de fotograaf zijn, in make up en haren in de krul. Om 9.00 uur ging Silvijn op schoolreis. Zo schattig mijn lieve kleine mannetje in een grote bus, hij had er heel veel zin in. Maar ja, schoolreis, 60 kleuters in een bus; duurt lang.

IMG_5959

Mijn haar en make up liet ik doen door personal stylist Amber, maar met de beste wil van de wereld gingen we 10.00 uur niet redden. Gehaast en een half uur te laat kwamen we uiteindelijk op locatie aan. En stiekem was ik best zenuwachtig. En ik heb dus ontdekt die ochtend; zwoele selfies maken is 1 ding, sexy voor een camera staan is compleet niet mijn ding. Ik ben dan ook erg benieuwd naar het eindresultaat.

IMG_5958

’s Middags nog lekker een paar uurtjes in de winkel en toen ik thuiskwam was Silvijn niet meer van me af te slaan #mommasboyIMG_5952

Donderdag

Hemelvaartsdag en in plaats van te gaan fietsen, besloten we de tuin te doen. Beste dag van de week, want het was warmmmm die dag. Fajah ging met een vriendin naar het zwembad, die had het beduidend beter bekeken. Wij gingen met drie kids naar de Action, om elf uur. Jammer, dicht tot twaalf. Ok, nieuw plan; richting Duitsland voor een gasfles (bbq) en bloemen. Hoppa, gas erop, 20 minuutjes rijden, alle winkels hartstikke dicht. Pfff, nieuw plan; naar de Intratuin in Enschede. Dus van Gronau naar Enschede, andere kant van de stad, halleluja. Aangezien wij allebei geen groene vingers hebben, zoeken we planten en bloemen uit op kleur. Multicolor was dit jaar ons stylingsthema. 
Daarna nog even voor 80 euro inkopen doen bij de Action en aan het eind van de donderdag waren we moe en blut. Maar, de tuin is al redelijk zomerklaar.

IMG_5955
IMG_5954
IMG_5956

Vrijdag

De kinderen waren vrij, de man helaas niet, dus gezellige bende thuis. We kleedden ons niet aan en hingen een beetje rond in de tuin. Om half drie nam de baas lunch voor ons mee en besloten we ons toch maar aan te kleden. Fajah had haar laatste crewtraining voor de finale op zondag en wij gingen wederom richting winkel. Dit keer voor de boodschappen voor een feestje op zaterdag. Esra en Casper wilden samen thuisblijven, zo heerlijk dat dat even kan. Eerlijk is eerlijk, Esra kan ik met een gerust hart even thuis laten bij haar broertje. Ze zorgt voor eten en drinken zet een filmpje op als dat nodig is. Silvijn, de jongste en tevens de grootste boef, namen we mee. 

IMG_5953

Al met al een heerlijke week met behoorlijk veel zon en gezelligheid. 

Hoe was jullie week?

Je kunt mij trouwens ook volgen op instagram, in de stories laat ik elke dag mijn chaotische leventje zien.

3