Life with the Fantastic Four weekoverzicht #14


3

Jaaaa het is weer zondag hoor! Dus tijd voor een week overzichtje Life with the Fantastic Four. Net als vorige week!😂 Nee grapje, die van vorige week heeft mijn blog uiteindelijk niet gehaald.. Technische storingen, 3 meter hoge wasstapels, geen tijd en vooral; even geen puf 🙈

Maar we zijn er weer hoor!

Maandag

IMG_5514
IMG_5513

Begon in de gym. Kids naar school, ontbijtje, koffie en hoppa gaan met die banaan. Nu de zomer in aantocht is, is het ook in een keer drukker in de sportschool. Over mijn eigen progressie ben ik meer dan ontevreden de laatste tijd. Na vier kids moet ik serieus aan de bak om in shape te komen en ik ben nog lang niet waar ik wil zijn. Sterker nog, de laatste tijd lijk ik wel alleen maar aan te komen. Deels hormonaal (gok ik) na wat geklooi met de pil. Maar ook het feit dat ik niet echt een schema heb mbt mijn trainingen, zal hierin een rol spelen. Geheel toevallig liep ik tegen een oproepje aan van My model workout. My model workout is een all-in-one platform dat je helpt fit en slank te blijven. Door middel van trainingsschema’s, voedingsschema’s, recepten en een online coach kun je trainen aan je bikinibody. Ik reageerde en kreeg een leuke reactie terug! Binnenkort ga ik starten met de bikinichallenge, keep you posted.

IMG_5508

Dinsdag

De ochtendshift was heerlijk voor mij alleen. Ontbijtje erin, kleren aan en goan. Lekker alles last minute. Ondanks dat we bijna om de hoek wonen, worden ze nog altijd gehaald en gebracht. De planning is eigenlijk dat ze in de loop van volgend schooljaar, wanneer Silvijn in groep 3 zit, met z’n drieën naar school lopen. We zullen zien. Voor nu breng ik Silvijn nog lekker naar de klas en krijg ik 100 kusjes en knuffels voordat ik naar huis ga.

IMG_5512

’s Middags draai ik m’n lesjes voor Go Dance Academy. Momenteel staan de lessen volledig in het teken van de grote eindshow die 25 juni plaatsvindt in het Wilminktheater. Ik werk met de jongste groepen en het is altijd een hele taak om ze een beetje voor te bereiden op wat komen gaat.

IMG_5511

Woensdag

De hele week mag ik de ochtenden alleen draaien, dus feest. Ontbijten met yoghurt en fruithagel, t shirts binnenstebuiten en twee verschillende sokken.. Mama is ’s ochtends niet echt op haar best. Casper gaat op schoolreis en last minute check ik nog even de brief met extra info. Pas nadat ik op m’n kop in het badkamerkastje heb gezeten op zoek naar zonnebrandcrème , zie ik dat manlief alles al heeft klaargelegd. Enige wat ik nog hoef te doen is alles in een plastic zak stoppen. Die kan ik uiteraard niet vinden, dus Casper gaat met z’n handdoek, zwembroek en zonnebrandcrème in een papieren tasje richting schoolreis.

Om 13.30 uur begin ik in de winkel waar de nieuwe collectie van Temps Danse binnen is gekomen. Natuurlijk moet ik even wat items aanpassen. Zware baan, maar ja, iemand moet het doen.IMG_5510

Donderdag

Ondanks dat ik last heb van postvakantiemoeheid een productieve dag! Ik ga alleen naar de sportschool en haak om 10.15 uur aan bij het buikspierkwartiertje. Klinkt shit, was het ook. Drie dagen lang moeite met lachen en ademen. Wanneer ik thuiskom, negeer ik de troep op het aanrecht en schrijf ik een blog over het huisvrouw zijn (De gelukkige huisvrouw). Daarna druk ik geheel tegen mijn principes in even de tv aan. Ah kak, Friends op Comedy Central. Hoewel ik alle afleveringen minimaal 55 keer heb gezien, blijf ik kijken. Ruim een uur later komt de baas thuis en heb ik nog niet opgeruimd. Oops. 

Ik presteer het om zo te treuzelen dat ik nog moet haasten om op tijd (16.00 uur) bij mijn balletlessen te zijn.

Vrijdag

Yeah een echte grote mensen dag! Ik sta de hele dag in de winkel en kan lekker wat dingetjes doen die ik nog moest doen. Super enthousiast omdat het de dagen ervoor zo lekker is geweest, spring ik op de fiets in een omslagjurkje. Tegen de tijd dat ik op m’n werk ben, regent het. 

Vanuit het werk ga ik meteen door naar de opening van MSales. Samen met Annemarel rijden we naar Haaksbergen om het nieuwe kantoor van Melanie te bewonderen en meteen maar even kennis te maken met Cassandra en Melanie zelf. Cassandra is founder van Momambition, waar ik (en Annemarel) 1 keer in de week een stukje schrijven. Erg leuk om elkaar eens irl te zien. 
Eten is er in alle hectiek bij ingeschoten, dus eindigen we bij de Mac. Alwaar we vervolgens nog uren zitten te kletsen over van alles en nog wat #tgif

IMG_5509
Be in love with your life. Every minute of it❤️

Vliegen bij jullie de weken ook zo voorbij? 🙈

3