Life with te Fantastic Four weekoverzicht #20


2

Een georganiseerde chaos, dat is ons leven met 4 kids. Wekelijks maken we een filmpje met korte fragmenten uit ons leventje. Geen professionele vlog, so be gentle.

Weekoverzicht nummer 20 alweer. En sinds een aantal weken gaat dit weekoverzicht dus vergezeld van een kort filmpje ter illustratie.
Het was weer een lekker chaotisch weekje; Silvijn was twee dagen thuis met een zwaar gekneusde teen, Esra loopt gelukkig steeds beter, Casper was twee dagen thuis met astma en Fajah fladderde overal lekker tussendoor. Oh en op zondag kneusde Silvijn zijn teen opnieuw. Maar dat hebben we maar niet gefilmd..

Niet op de vlog maar wel waargebeurd: 
Afgelopen vrijdag maakte ik kennis met een aantal leuke bloggers uit de regio tijdens de bloggers-meetup bij Seiger wonen. Waar Zuiver en Dutchbone hun shop in shop presenteerde en waar we kennis maakten met K’Willem in huis. Interieur is niet mijn niche, maar super leuk om eens rond te kijken en inspiratie op te doen. 

IMG_7572
IMG_7573
IMG_7574
IMG_7571

Dat vloggen een vak apart is, daar kom ik steeds meer achter. En net als bij het bloggen, legde ik mezelf een enorm ‘moeten’ op, staarde ik me blind op statistieken en ging het plezier en het ‘ongedwongen leuk bezig zijn’ er een beetje af. Not gonna work… Maar hey, wanneer iets niet bevalt, verander ‘t!
Dus ‘willen’ is het nieuwe ‘moeten’ en ‘genieten’ is het nieuwe ‘zeiken’ 😉Hartjes en duimpjes vinden we erg lief!
(Wil je meer zien? Onze andere weekvlogs vind je op mijn kanaal Momlife in heels.)

2