Fields of joy 2017 | ons eerste festival met kids


3

“Fields of Joy Festival staat voor “good vibes, good food & good music”. De 3e editie vindt plaats op 22 juli 2017 op het Hulsbeek in Oldenzaal.”

Kennen jullie het  Fields of joy festival al? Vorig jaar, de tweede editie, was ik er voor het eerst. Zonder kids, zonder plan, maar met schoonzus en ook mèt auto. Nu ben ik helemaal geen diehard festivalganger hoor, of misschien ook wel, maar door de kids heeft het zich nooit zo ontwikkeld. Is ook maar beter, want ‘met mate’ vind ik best moeilijk. 

Foy 2016

Vorig jaar dus met schoonzusje Maryke. En sinds we allebei moeder zijn, zijn dit soort uitjes best zeldzaam. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, ik had me niet verdiept in de line up en ik was met de auto. Want we hadden beiden geen zin om ’s avonds laat terug te fietsen. Partygirl for life hoor✌🏼 Ik voelde me super suf dat ik na twee Radlers en een wijntje over moest gaan op non alcoholische versnaperingen. Want, redelijk nuchter een optreden van 2 Unlimited bekijken, is nog best te doen, ik heb heus geen alcohol nodig om een leuk feestje te maken! Maar quasi nonchalant een dansje doen, vind ik lastig in nuchtere toestand, tenzij voor werk. 

Anyway, los daarvan; wauw, wat een tof festival! De sfeer, het eten, de muziek en de locatie. Ik struinde over een marktje, deed een beetje cultureel, at de lekkerste falafel ever en genoot van de muziek, aankleding en good vibes.

En ik bedacht me dus; wat zouden de kids dit gaaf vinden! 

IMG_8469

Fields of joy 2017 mèt kids

Want ik ben dus zo’n muts, zo’n moeder die het leuk vindt om alles bijna alles samen te doen als gezin. Maar met een kleuter en een puber is het soms lastig  om iets te bedenken wat we allemaal leuk vinden. Toevalligerwijs vinden we muziek, chillen en lekker eten allemaal leuk! 😂

Maar er is meer, naast de verschillende podia en fields (klik hier voor meer info) is er ook De Speelhoek. Een speciaal kinderprogramma met speelvermaak en optredens van oa feestdj Bart en Lois Senger van The voice kids. 

Voorbereiding 

Omdat we met best veel zijn, 6 is bijna een groep, zijn we al rustig begonnen met de voorbereiding. De kinderen zijn nu al door het dolle heen en de dames kennen meer artiesten dan ik. Dus compleet democratisch hebben we een lijst gemaakt met optredens die we willen zien en dingen die we willen doen; 

15.45-16.45 Miss Montréal- Goudmijn 

17.00-17.45 Ali B – Hittegolf 

18.30-19.30 Nielson – Hittegolf 20.30-21.00 Jebroer – Beestenboel 

13.30-18.00 kinderdisco – speelhoek

13.30-18.00 springkussen –speelhoek

13.30-20.00 escape room – ooghoek

13.30-20.00 laser combat – ooghoek

13.30-00.30 zweefmolen – ooghoek

13.30-00.30 reuzenrad – ooghoek

Eigenlijk staan De Staat en Chef’special (husband) en East 17 (moi) ook hoog op ons lijstje, maar die optredens zijn vrij laat voor de kids. De speciale Fields of joy app moeten we nog even installeren en dan zijn we ready to go! #zinin

Waar je  nog meer aan moet denken? Daar  schreef Maryke over (lees hier).

Zaterdag is het zover!! Ben je benieuwd of wil je ook willen gaan? Check de site van Fields of joy

Je kunt ons zaterdag volgen op instagram in de stories en Fajah zal geregeld even live gaan. 

Ps. Mocht je nog tips hebben mbt een outfit, I’m your man woman! Ik suck echt in het uitzoeken van kleding 🙈

IMG_8470.jpg
3