Bikini body en 4 tips om dit te bereiken


Doe mij maar een Bikini Body 

De zon loopt al zeker twee weekjes lekker te shinen ☀️ en sinds dat moment ben ik weer redelijk in de ban van dé bikini body. Of beter gezegd, hoe krijg ik die zo snel mogelijk met zo min mogelijk inzet. Ik weet het wel, super oppervlakkig, maar hé; iedere gek z’n gebrek. Eerder schreef ik er al over in Gymlife, ik vind het gewoon fijn om in shape te zijn. Lekker (en vaak) eten en een bikini body blijken niet echt een goede combi. En na vier kids klaag ik zeker niet, maar over all, het grootste gedeelte van het jaar, heb ik gewoon een mom body☺️ Niks mis mee.. echt meen ik. Ik ben heel trots op mijn lijf dat tot vier keer toe een zwangerschap heeft volbracht. En dat alles iets ronder en zachter is geworden is ook ok, dat andere dingen slapper en hangerig zijn geworden is balen, maar logisch. Schoonheid zit van binnen en iedere vrouw, iedere moeder moet trots zijn op haar lijf! Ik support dan ook volledig de #mombody trend.

Maar goed, toch zou ik het dus fijn vinden om in de zomer rond te lopen met een bikini body. Heel soms heb ik wel iets dat in de buurt komt hoor van een bikini body. Na het poepen bijvoorbeeld… Of in de winter, vlak voor kerst. Maar ja, dat gelooft natuurlijk niemand. Dus, op geheel eigen wijze zet ik mijn beste beentje voor om deze zomer in Baywatch stijl over het Hulsbeek te kunnen huppelen… Om dat te kunnen bereiken heb ik wat hulpmiddelen.

4 tips voor een bikini body 

1.  Zo heb ik in al mijn enthousiasme een kettlebell gekocht. Een wat?! Ja zo’n ding dat je met twee handen vasthoudt en dan met een soepele super sexy zwaai vanuit je heupen optilt tot schouderhoogte. Heb ‘m zeker al vijf keer gebruikt in 5 maand tijd!

2. Ik heb ook een bodyhoop. Niet een bodyhoop, dé bodyhoop! Een verzwaarde workout hoepel, voor een super leuke workout. Gewoon thuis, in de huiskamer, op dancehall muziek; “Murder she wrote” ga ik heel lekker op. 3. Verder heb ik nog een waisttrainer aangeschaft. Ik heb hier vorig jaar uitvoerig onderzoek naar gedaan en uiteindelijk 50 euro besteed aan een kwalitatief fijne waisttrainer. Enne kijk, als dit werkt voor Kim K. dan sure as hell it works for me? Ik ben vorige week, omdat de zon dus scheen en het dan enorm comfortabel is om met zo’n ding om te lopen, weer begonnen met dragen. Eerst opbouwen 2 uurtjes, 3 uurtjes etc. Voorstanders zweren hierbij, tegenstanders niet, duh. Voor mij werkt het erg goed. Redelijk effectief met betrekking tot dé probleemzone en ook nog eens goed tegen dat knagende hongergevoel. Misschien omdat je maag en ingewanden in elkaar gedrukt worden, of zoals beschreven op een waisttrainer site; je organen zoeken een andere plek, net als tijdens bijvoorbeeld een zwangerschap.

4. Last but not least; ik drink drie keer per dag water met een scheutje appelazijn. Appelazijn is een wondermiddel, voor wie het niet kent, lees even op Puur figuur. Maar wat betreft afvallen; door het drinken van appelazijn ben je sneller verzadigd waardoor je minder calorieën binnen zult krijgen. Je kunt afvallen en het kan leiden tot vermindering van buikvet en vermindering van de taille omtrek. Let wel, het kàn… maar het hoeft niet? 

Naast deze vier fijne tips sport ik ook nog, in the gym, Big Gym wel te verstaan. Fijne ruime opgezette sportschool met vriendelijk personeel en allerbelangrijkst; heel veel roze accenten ? #lovepink 

En weet je wat echt het beste werkt? Heel veel lachen, want van lachen word je slank, sexy en gezond.

10 minuten lachen per dag is goed voor het verbranden van 40 calorieën. Lachen voorkomt (hart)ziekten door antilichamen in de neus en de luchtwegslijmvliezen te verhogen. Verschillende studies hebben ook nog eens aangetoond dat lachen de bloedvaten verwijdt, wat dan weer de bloedsomloop bevordert en dus de kans op cardiovasculaire aandoeningen beperkt. Dusss… En verder zijn vrouwen vet sexy wanneer ze oprecht lachen. Lachen staat voor zelfvertrouwen, spontaniteit en vrolijkheid! Ach whatever, who needs a bikini body? Ik lach wel een keer lief ?

How to get a bikini body:

1. Put a bikini on your body 

2. Stop giving a shit about what everyone else thinks